2014-05-23 09:07:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma úgy érezheti, a feje tetejére állt a világ

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

El kellene fogadnia, hogy a közeljövőben nem élhet olyan nagylábon, mint azt megszokta. A másik kiút, ha keres valami új állást, vagy másodállást a már meglévő mellé. A sült galamb sajnos, elkerüli önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma erőt vehet önön a kísértés, hogy belepillantson a társa telefonjába. Pedig jobb volna, ha nem tenné! Kétértelmű információkat szerezhet, és sajnos ön hajlamos mindjárt a rosszabbra gondolni. Pedig a fele sem igaz annak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon próbálja meg a mosolygósabb arcát elővenni! Ha csak a keserűségét hordozza körbe, a szerencse biztosan elkerüli. Ellenkező esetben bevonzhat olyan embereket, akik a segítségére lehetnek a nagy bajában is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Túl sokat vállalt magára anyagi téren, vagy a munkájában. Így aztán nem csodálkozzon azon, ha az egész napja munkával, idegeskedéssel, ügyintézéssel, túlórázással telik. Pedig egy ma esti programot kár lenne kihagynia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy baráti összejövetelre, esti partira hívhatják önt ma. Bármilyen fáradtnak is érzi magát, jól tenné, ha mégiscsak elmenne. Főleg, ha magányos. Ma este találkozhat valakivel, aki ígéretes kapcsolatnak számít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön az a fajta, aki hisz a sorsban. Valóban, semmi nem véletlen, ami ma történik önnel. Egy találkozás nagy tanulsággal szolgálhat, de talán még annál is többel. Elsőre még nem lesz szimpatikus az illető, de várja csak ki a végét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kellemesnek ígérkező kaland csábítja önt a mai napon. Mégis meg kellene gondolnia, hogy mibe megy bele! Az illető talán nem is olyan jó fej, mint amilyennek mutatja magát. Persze lehet, hogy csak mesemondó, avagy költő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy apróbb bosszúság érheti a reggel folyamán, de ne hagyja, hogy ez az egész napját elrontsa. A kára amúgy sem jelentős, és rengeteg jó dolgot is tartogat a mai napja. Ám, ha harag felhőzi a lelkét, akkor azokat aligha veszi észre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés napra számíthat. A tervei is megvalósulnak, s ami a hosszú távú célkitűzéseit illeti, azok felé is nagyot léphet végre. Vegye fel a kapcsolatot egy jóbarátjával, aki az utóbbiakat illetően a segítségére lehet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy rég nem látott ismerőse ma újra felbukkanhat az életében. A nosztalgiázás olyan jól sikerül, hogy elhatározzák, további találkozókra is sort fognak keríteni. Ha az illető az ellenkező nem tagja, ez több is lehet barátságnál!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma úgy érezheti, a feje tetejére állt a világ. Ám, lévén ön szabadszellemű lény, ezt még úgy is értékelheti, hogy éppen most van minden rendjén. Szinte lubickol a lehetetlen helyzetekben, ami mások idegeit felőrölné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sok-sok apró véletlen folytán ez a napja egészen más kimenetelű lesz, mint ahogy azt eredetileg eltervezte. A legjobban teszi, ha hagyja magát az események által sodortatni. Ha nem áll ellent, még jónak is találja majd ezt a napot.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: